Betingelser

Betingelser ved kjøp av billetter på netthandel hos Gilles Cafe AS

Du som er vår kunde og bruker av nettsiden vår er viktig for oss. På denne siden finner du viktig informasjon for deg som kunde.

Bestillings- og avtaleprosess:

Vi tilstreber å gi våre kunder korrekt informasjon om våre arrangementer.
Det er viktig at du sjekker sted, tidspunkt og aldersgrense på arrangementet du skal kjøpe billett til. Billettbestillingen er bindende når bestillingen din er registrert på nettbutikkens server. Kjøpte billetter refunderes ikke.

Priser:

Billettpriser blir oppgitt for hvert enkelt arrangement og er inklusive gebyr, utenom i de tilfeller hvor billetten skal sendes. Kunden vil da bli belastet for et sendingsgebyr på kr 30,-
Vi har samme billettpriser som ved direkte billettsalg på Gilles Cafe AS

Betaling:

Betalingsbetingelser er kortbetaling. Beløpet reserveres ved bestilling, men trekkes først når billetten(e) er sendt.
Når du handler hos oss blir betalingen behandlet av Dibs, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard/Eurocard. Med Cardia har man de samme garantier og den samme trygghet som i den fysiske verden. Betalingssidene er sikret med SSL og alle kortdetaljer er kryptert.

Levering og forsinkelse:

Leverer kun til kunder bosatt i Norge (norsk adresse).
Levering av billettene skjer i henhold til ordrebekreftelsen. Beregn 5-6 dagers leveringstid. Gilles Cafe AS har risikoen for billettene inntil du har mottatt de.

All forsendelse skjer med brev gjennom»Posten”. Mot et gebyr på kr 30,-

Har du spørsmål i forbindelse med forsendelsen, ta gjerne kontakt på gillescafe@live.no

Angrerett:

Angrerettloven kapittel 5 §19 tar for seg begrensninger i angrerettsloven.
Punkt b sier at: Ved annet fjernsalg enn telefonsalg gjelder angreretten ikke for enkeltstående tjenester dersom selgeren ved avtaleinngåelse forplikter seg til å levere tjenesten på et bestemt tidspunkt eller innenfor et bestemt tidsrom. Enkeltstående tjenester som leveres på et bestemt tidspunkt eller innenfor et bestemt tidsrom er for eksempel teater, kino, konsert og flybilletter. I slike tilfeller er man i stedet henvist til de avbestillingsregler som gjelder.